Luulisi niiden joskus loppuvan, olevan jonkin kiintiön olemassa.

Olen ollut aina itkuherkkä. Kyynelehdin ilosta ja surusta, pienimmästäkin mielenliikutuksesta. Nyt aikuisiällä eritoten lapsi- ja eläinkohtalot itkettää, joskin myös kaikki ihanatkin hetket edellä mainittujen osalta. Kummallista sillä pidän itseäni elämän opettamana aika paljolti kyynistyneenä vanhana kireä-nutturapäänä. Eikä kai kyyninen ihminen itke, hymähtelee suupielet vinossa vain? Paitsi tämä.

Olen välillä oikein odottanut että kyynelkiintiöni tulisi täyteen. Olisin kuiva korppu (myös) sisältä. Olisi niin paljon helpompaa mennä silloin iloisiin tapahtumiin, kun tietäisi ettei tarvitse pakata käsilaukkua täyteen nenäliinoja, niin ettei sinne tahdo sitten muuta mahtuakaan. Hautajaisissa itkeminen on sosiaalisesti ok, mutta tarvitseeko sitä ääneen nyyhkyttää jos on kivaa...joo, tarttee, että *sniif* terve vaan sinä ihmettelevä vieruskaveri...tunteeni kun menevät suoraan vesipumppuuni.

Ikääntymisen yksi huonoista puolista on se, että matkan varrella rakkaita ihmisiä siirtyy taivaan enkelikuoroon, kun vielä ei ole keksitty kuolemattomuuteen keinoa/pilleriä/liikuntatapaa/ruokavaliota (olisi kuitenkin jokin dieetti, eli se siitä meikäläisen kuolemattomuudesta). Elämänkaari kun on vielä toistaiseksi retki ja seikkailu kehdosta hautaan. Enkelikuorolaisia on välillä niin ikävä että kyyneleet tirahtaa jo ajatuksen tai muiston puolikkaasta.

Väsymys ja stressi tuntuvat nykyisin myös purkautuvan välillä niiskutukseen ja lapsenomaiseen hokemaan "mää en jaksa". Elämä kun tahtoo piestä välillä liikaa. On liian paljon tekemistä valmiissa maailmassa. Joka ei siis taida sittenkään olla valmis?

Ja entäs sitten musiikki (sen kuuntelu, tumpelona en osaa tuottaa itse muuta musiikkia kuin sitä kuuluisaa ovikellon ääntä). Elämäni eliksiiri. *Sniif* Että jotkut osaavatkin tehdä jotain niin upeaa.

Mökkimaisema, laiturin ääressä istuessa. *Sniif*

Joo, kolmas nimeni olisi voinut olla Sniif.
Ai niin mutta eikös nykyisin saa vaihtaa nimensä tuosta vaan.
Maija Mirella Sniif Möttönen. Kuulostaa minulta.
Täytyypä makustella vaihtoa vielä jonkin aikaa...ihanhan tässä liikuttuu ajatuksestakin saada ihan uusi itentiteetti... *sniif*